Welkom

Studio XIdsign voor Fotografie en Grafisch Vormgeven. Wij ontwerpen voor alle grafische uitingen, zowel voor offline als online media. Wij leveren maatwerk ontwerpen voor particulieren, ondernemers, verenigingen en organisaties.

Als grafisch ontwerpbureau verzorgen wij de vormgeving van al uw drukwerk zoals bijv. advertenties, posters, brochures, flyers, logo's, rolbanners, reclameborden, visitekaartjes, en huisstijlen.

Onze ontwerpstijl is zeer divers, afhankelijk van uw wensen, uw doelstelling en uw doelgroep. Als grafisch ontwerpbureau verzorgen wij niet alleen de vormgeving van uw drukwerk maar ook het bijbehorende fotomateriaal.

 

 

Studio Xidsign is gevestigd in Schoonhoven. Naast studio fotografie kunt u ook denken aan fotografie op locatie zowel in-als exterieur, produktieprocessen en fotografie voor uw bedrijfs website.

Ook reportage fotografie van bijvoorbeeld een modeshow, afscheid, jubileum of opening van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Wij maken voor uw bedrijf in het oogspringende foto's/advertenties die we afstemmen op uw product en wensen. Het doel wordt altijd samen met de klant besproken, zodat de foto of advertentie de gewenste boodschap communiceert.

Linda Vermeijs en Ellen Meij.